VERTALING

CONTACTEZ-NOUS

info@stevamed.be

 

Valérie BEECKMANS

+32(0)479 29 49 69

Valérie Beeckmans - SteVaMed Translations - 1560 Hoeilaart - TVA BE0669.670.083

Banque BNP Paribas Fortis : 001-8045285-84 - IBAN: BE03 0018 0452 8584 - BIC: GEBABEBB

Valérie Beeckmans - SteVaMed Translations - 1560 Hoeilaart - BTW BE0669.670.083

CONTACTEER ONS

VERTALING

 

Onze vertalers zijn streng geselecteerd op basis van professionalisme, aandacht voor service en ruime ervaring binnen hun vakgebied.

 

Het zijn doorgewinterde vertalers, die door de belangrijkste vertaalassociaties ter wereld erkend zijn (ATA, ITI, SFT, BDÜ, CBTI/BKVT, OTTIAQ, om er maar enkele te noemen), maar ook voormalige artsen of gezondheidsprofessionals, die zich nu al meerdere jaren uitsluitend toeleggen op vertalen. Ze vertalen allemaal naar hun moedertaal.

 

 

ONZE GEPREFEREERDE DOMEINEN

We bieden vertalingen naar en vanuit alle talen, voor documenten die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de:

 

Medische en paramedische sector, zoals ziekenhuisverslagen, informatiedocumenten voor patiënten, formulieren voor geïnformeerde toestemming, vragenlijsten voor artsen en patiënten, patiëntenbrochures, klinische testprotocols.

 

Farmaceutische sector, zoals SKP's, bijsluiters van geneesmiddelen voor menselijk of diergeneeskundig gebruik, meldingen van bijwerkingen, brochures voor de gezondheidssector, dossiers voor indiening bij de wettelijke autoriteiten, patentaanvragen, registratieprocedures, vergunningen voor het in de handel brengen (VHB's), opleidingen voor clinical research associates (CRA's).

.

Juridische sector, zoals contracten, overeenkomsten, aktes, jaarverslagen.

 

Commerciële en marketingsector, zoals brochures, affiches, packagings, persberichten.